Wonen, werken en leven op een geweldige locatie

Bedrijventerrein Nieuw-Middelland in Woerden wordt de komende jaren getransformeerd tot het nieuwe gemengd stedelijk woongebied van Woerden. Waar zich nu nog bedrijven en kantoren bevinden, ontstaat straks volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen zoals De Houttuin in Middelland-Noord.

Wonen op een campus

De Houttuin zal worden ingericht als een soort campus, met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken met veel groen en water. Je kan hier dus heerlijk buiten gaan wandelen of gewoon even zitten en een praatje met je buren maken. Wil je een terrasje pakken of winkelen? Geen probleem, het stadscentrum van Woerden ligt op nog geen 10 minuten wandelen. Daarnaast is het treinstation op 5 minuten loopafstand; binnen een kwartier ben je in Utrecht of Gouda. Je auto kan je parkeren in het parkeergebouw om de hoek.

Gezond leefklimaat

De Houttuin heeft niet voor niets deze naam. In het gebied is er veel aandacht voor de biodiversiteit. Zo worden er nestkasten voor vogels en vleermuizen aangebracht en door het aanleggen van bomen en struiken en mossedum dakbedekking is er opvang van het hemelwater en helpt het tegen hittestress. Dit maakt het aangenaam wonen in De Houttuin.

De Houttuin Woerden

Duurzame toekomst

Uiteraard zijn de appartementen ook erg duurzaam. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. Ook op het gebied van energie zijn de appartementengebouwen op de toekomst voorbereid. Verwarming en koeling gaat via aansluiting op een collectief warmte-/koudeopslag systeem en is er warmteterugwinning uit ventilatielucht. Daarnaast hebben de appartementen een goede isolatie en luchtdichtheid en liggen er zonnepanelen op het dak van het appartementengebouw.

De woningen

De koopappartementen uit blok C bestaan uit twee- en driekamerappartementen variërend in grootte van 60 m2 tot 85 m2 GBO. Alle appartementen hebben standaard een keuken en luxe tegelwerk en sanitair. Voor extra opbergruimte is er een inpandige berging in het appartement en je fiets kun je kwijt in de algemene fietsstallingsruimte.

Homestudios

Bij Homestudios kan je je badkamer, keuken en persoonlijke meerwerkwensen kiezen. Daarnaast biedt Homestudios je ruime keuze en advies in vloerafwerking, wandafwerking, raamdecoratie en meubels, verlichting en accessoires. Dit alles onder één dak in het hypermoderne Experience Center in Utrecht waar elf volledig ingerichte woningen te zien zijn. Ideaal toch! Kijk hier voor meer informatie over Homestudios.

De Houttuin in het kort

  • 265 duurzame koop- en huurwoningen aan de rand van het centrum van Woerden;;
  • 42 koopappartementen met woonoppervlakte van circa 60 tot 85 m²;
  • Inclusief keuken en sanitair en tegels;
  • Eigen parkeerplaats in de parkeergarage;
  • Verschillende openbare ruimtes tussen de woonblokken;
  • Openbaar vervoer en het centrum van Woerden op loopafstand.

Belangstelling in de nieuwbouw van De Houttuin?

Heb je interesse in wonen in Woerden? Meld je nu dan aan!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
De Houttuin Woerden

"De Houttuin Woerden"

Contactpersonen De Houttuin

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen