Nieuwbouw woningen in De Houttuin

Op de locatie van het voormalige FNV-pand in Woerden komen zes appartementengebouwen, met in totaal 265 woningen. Er komen 82 sociale huurwoningen van GroenWest (50 tot 70 m² GBO) en 183 middeldure huur- en koopwoningen (50 tot 100 m² GBO). Dit project wordt daarmee de eerste échte stap naar het transformeren van bedrijventerrein Middelland-Noord naar een nieuw stedelijk woon- en werkgebied van Woerden.

De Houttuin wordt ingericht als campus met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken en een parkeergarage. De middeldure huur- en koopwoningen hebben woonoppervlaktes van circa 50 tot 100 m² GBO. Het stadscentrum van Woerden ligt op nog geen 10 minuten wandelen.

De appartementen zijn ontworpen door Groosman architecten en A3 architecten uit Rotterdam. De landschapsinrichting door Karres en Brands uit Hilversum. De appartementen zijn nog in ontwikkeling. Het woonconcept van het project wordt samen met jou verder uitgewerkt. Waar kies je voor? Hoe groot moet je woning zijn en hoeveel slaapkamers heeft jouw droomwoning? We horen het graag van je. Schrijf je in als belangstellende en ontvang vrijblijvend de woonwensenenquête.

Over De Houttuin

  • 265 woningen aan de rand van het centrum van Woerden;
  • Totale woonoppervlakte van circa 50 tot 100 m²;
  • Eigen parkeerplaats in de parkeergarage;
  • Verschillende openbare ruimtes tussen de woonblokken;
  • Openbaar vervoer en het centrum van Woerden op loopafstand.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
De Houttuin Woerden

"De Houttuin Woerden"

Contactpersonen De Houttuin

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Angelique Hensen