Wonen in Woerden, wat een goed idee

Woerden is populairder dan ooit. Steeds meer jonge gezinnen trekken van de grote stad naar de omliggende dorpen en steden en dat zorgt voor veel gezelligheid, bedrijvigheid en volop voorzieningen. En dat allemaal om de hoek van De Houttuin, gelegen op het huidige bedrijventerrein Middelland-Noord, aan de rand van het centrum van Woerden.

Volop voorzieningen

De oude binnenstad van Woerden verveelt geen dag. Je vindt er alles wat het leven in een kleine maar gezellig stad zo aangenaam maakt. Winkels, terrasjes en restaurants kleuren het straatbeeld binnen de oude vestingmuren. Maar ook vind je sportverenigingen, scholen en gezondheidszorg allemaal vlakbij. Eigenlijk alles kan met de fiets, te voet of het openbaar vervoer.

Goed bereikbaar

De Houttuin ligt op vijf minuten lopen van het station en vanaf daar zijn er directe treinverbindingen naar Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Op de fiets sta je binnen 5 minuten in het historische centrum van Woerden en met de auto zit je binnen 5 minuten op de A12. En wonen kan ook zonder parkeerproblemen: je auto parkeer je op je eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

De Houttuin Woerden

De Houttuin Woerden

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

"De Houttuin Woerden"

Contactgegevens De Houttuin