Woningaanbod fase 2 - Blok B

Wil je een balkon op het noordwesten, zuidoosten, zuidwesten? Aan jou de keus! Bekijk hier de verdiepingsoverzichten en oriënteer welke woning jouw voorkeur heeft.

In De Houttuin in Woerden komen straks zes appartementengebouwen met in totaal 265 woningen. Blok B met 42 koopappartementen is het laatste gebouw met koopappartementen in De Houttuin. Dit appartementengebouw is een vervolg op het eerder verkochte vrijwel identieke blok C. Of je nu op zoek bent naar je eerste koopwoning of de volgende stap, bij De Houttuin kun je altijd slagen!

Misschien past het appartement met twee kamers bij jouw woonwensen of ga je liever voor een ruimer appartement met drie kamers? Er zijn diverse optie- en indelingsmogelijkheden en de woningen zijn inclusief keuken, luxe tegelwerk en sanitair. En heb je geen zin om straks te klussen? Geen probleem, je kan je woning ook woonklaar laten opleveren. Je krijgt daarbij een op maat gesneden advies door een ervaren woonadviseur en interieurdesigner op het gebied van inrichting, raamdecoratie, verlichting en vloer- en wandafwerking.

Op deze pagina vind je de plattegronden van de verschillende woningtypes. Als je op een woningtype klikt, dan zie je de bijbehorende plattegrond, specificaties en de vanaf v.o.n.- prijs.

In de online brochure vind je nog veel meer informatie over het project De Houttuin, de woningtypes maar ook de keuken en badkamer.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
De Houttuin Woerden

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

"De Houttuin Woerden"

Contactgegevens De Houttuin

De Koning makelaars Woerden
Makelaar

De Koning makelaars Woerden