Woningaanbod fase 1 - Blok C

In De Houttuin komen straks 42 koopappartementen fase 1 blok C en 42 koopappartementen fase 2 blok B. Het appartementencomplex is onderdeel van zes appartementengebouwen met in totaal 265 woningen. Of je nu op zoek bent naar je eerste koopwoning of de volgende stap, bij De Houttuin kun je altijd slagen! Misschien past het appartement met twee kamers bij jouw woonwensen of ga je liever voor een ruimer appartement met drie kamers? Er zijn diverse optie- en indelingsmogelijkheden en de woningen zijn inclusief keuken, luxe tegelwerk en sanitair. Wil je een balkon op het noordoosten, zuidwesten of zuidoosten? Aan jou de keus! Bekijk hier de verdiepingsoverzichten.

Op deze pagina vind je alvast de plattegronden van de verschillende woningtypes. Als je op een woningtype klikt, dan zie je de bijbehorende plattegrond, specificaties en de v.o.n.- prijs.

In de online brochure van Blok C vind je nog veel meer informatie over het project De Houttuin, de woningtypes maar ook de keuken en badkamer. Bekijk ook de interactieve vogelvlucht waar je het wonen in De Houttuin zelf kan ervaren en ook een kijkje binnen kan nemen in de verschillende woningtypes en wooninspiratie op kan doen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
De Houttuin Woerden

"De Houttuin Woerden"

Contactgegevens De Houttuin